ONLINE STORE

Bine ai venit in sectiunea de retur ! MCI SOLAR

Cine poate beneficia de retur in 14 zile conform OUG 34/2014? 

Orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii. Aceste persoane trebuie sa respecte legislatia in vigoare privind dreptul la retragere. Cititi aici OUG 34/2014, articolul 9.

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

1. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de aici.

2. Completeaza formularul de mai jos

3. Produsele se vor preda personal sau se vor expedia prin curier rapid catre: SC MCI GRUP POWER SRL, Str. Viilor, 11, Camera 3, Oras Recas, Timis, 307340. Te rugam sa tii cont de faptul ca taxele de expediere vor fi suportate integral de tine. Va rugam sa ambalati produsele intr-o cutie suplimentara si sa nu lipiti AWB-ul de cutia originala a produselor. 

Te rugam sa tii cont de recomandarile din partea de jos a paginii si pe care le vei primi si in e-mailul de confirmare.

*potrivit art. 7 din Ordonanţa Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

  INFORMATII CLIENT______________________________________________________________________________________

  daca este cazul (caz contrat completati cu "-")


  DATE COMANDA______________________________________________________________________________________
  DESCRIERE PROBLEMA______________________________________________________________________________


  Alege un motiv din lista alaturata

  Inainte de a trimite coletul, te rugam sa tii cont de recomandarile de mai jos:  

  • Iti recomandam sa introduci in colet o copie dupa factura.
  • Pentru siguranta produselor la transport si pentru a evita riscul de deteriorare, iti recomandam sa impachetezi produsul in mod corespunzator (de exemplu, poti trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ai primit). MCI GRUP POWERE nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Consumatorul trebuie sa trimita produsul insotit de toate accesoriile primite in cutia coletului. Un produs nu poate fi returnat daca accesoriile lipsesc. 
  • MCI GRUP POWER nu accepta retur produse fara eticheta. Pe eticheta se regaseste codul de identificare al produsului. Fara acest cod nu se poate face identificarea corecta a produsului. 
  • Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor conform O.U.G. nr. 34/2014 MCI GRUP POWER isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice/electrice, etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 1 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.
  • Nu se accepta produse ce au fost deja setate cu un cont de utilizator sau parola sau inregistrarea pe servere publice de transmitere date.
  • Produsele se vor preda personal sau se vor expedia prin curier rapid catre: SC MCI GRUP POWER SRL, Str. Viilor, 11, Camera 3, Oras Recas, Timis, 307340. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. 
  • MCI GRUP POWER poate amâna rambursarea până la data recepționării bunurilor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis bunurile către MCI GRUP POWER, luându-se în considerare data cea mai apropiată
  • Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele returnate.
  %d bloggers like this: